Queen of Wonderland Megaways de la iSoftBet

Dezvoltatorul iSoftBet își extinde seria Twisted Tales cu o călătorie prin lumea imprevizibilă a lui Lewis Carrol în Megaways din Queen of Wonderland. La fel ca în povestea reală, Regina Țării Minunilor Megaways este plină de viață, culoare și caracteristici speciale.

Acțiunea slotului se desfășoară pe 6 role amplasate în bogatul regat al Reginei Țării Minunilor. În fundal poate fi observat palatul reginei, iar intrarea în grădina magică încadrează marginile slotului.

Fiecare rotire aduce între 2 și 7 simboluri, numărul variind de fiecare dată. În mod similar, există până la 117.649 modalități de câștig, atunci când rolele sunt la capacitate maximă. Pentru a câștiga este necesară aterizarea pe 3 sau mai multe simboluri potrivite de la stânga la dreapta începând cu prima rolă. Când se întâmplă acest lucru, este declanșată caracteristica cascadă, astfel încât sunt posibile mai multe combinații norocoase cu o singură lovitură.

Simbolurile regale se încadrează bine în tematica jocului, deoarece Regina Țării Minunilor Megaways este strâns legată de ele. Sloturi prezintă simboluri 9 – A în capătul inferior al tabelului de plată urmat de o selecție de personaje din povestea clasică. În ordine crescătoare sunt iepurele, Pălărierul Nebun și Regele în valoare de 2,5 până la 10x miza. Regina aduce un câștig de 50x pentru o linie de 6, dar plătește și atunci când aterizează doar 2. În cele din urmă, de mare ajutor este și simbolul Wild care apare pe rolele 2, 3, 4 sau 5. Acesta nu are o valoare proprie, ci înlocuiește orice alt simbol de plată pentru a crea combinații.

La orice rotire plătită există șansa să fie declanșat modificatorul Max Megaways. Numele funcției va apărea pe ecran pentru a-i avertiza pe jucători despre ceea ce urmează să se întâmple, forțând rolele să afișeze 117.649 de megaways.